skip to Main Content

Op deze mooie locatie midden in Workum hebben wij samen met de opdrachtgever en eigenaar van bakkerij van der Werf een totaal ontwerp gemaakt voor de gehele verbouw van zowel de woning en de bakkerij. De gehele beganegrond indeling en ook de verdieping is geheel leeg gehaald en opnieuw ingedeeld. Het gehele pand is ruim 19 meter diep en heeft een totaal woonoppervlak van 220m2. De karakteristieke kenmerken zijn behouden gebleven en de oorspronkelijke gevenindeling in de vernieuwde voorgevel zijn weer teruggebracht. Naast deels herbestemming en wijziging van indeling is het pand nu ook geïsoleerd en verduurzaam door nieuwe installatie technieken. De uitvoering in een zeer prettig samenwerking met de gebroeders Yntema van Workum. Het installatiewerk is uitgevoerd door Bekkema. Het werk is momenteel nog in uitvoering.

Back To Top